به گزارش ایرنا، گزیده سخنان حسن روحانی در ضیافت افطار پنجشنبه (25 خرداد) با اصحاب رسانه به این شرح است:
- رسانه سازنده خبر نیست، رسانه ابلاغ کننده است. خود پیامبر هم رسانه بود.
- کار رسانه کار پیامبری و کار مقدسی است، همه رسانهها باید واقعیتها و حقیقتهای این جامعه را به خوبی به مردم ابلاغ کنند و برسانند.
- ایام انتخابات که ایام بسیار مهمی بود و عید سیاسی ملت ایران و روزها و شبهای قدر ملت ایران بود، مردم قدر خود ، آینده و سرنوشت خود را کنار صندوق رأی رقم زدند و ساختند.
- مردم و رسانه های ما در روز انتخابات و در روزهای انتخابات به خوبی به صحنه آمدند.
- امشب، شب قدر است، دیگر شب گله نیست که از کسی یا از رسانهای گله کنم. زمان انتخابات هم سپری شده و ما در شرایط امروز بیشتر باید به آینده بنگریم نه به گذشته و به اهداف ملی مان نگاه کنیم و نه رقابت های دیروز.
- دولت چیزی نیست جز نماینده مردم.
- یکی از اشتباهاتی که رسانهها باید تصحیح کنند، این است که می گویند این آقا وکیل الدوله است، این رسانه، رسانه طرفدار دولت است، دولت یعنی چه، دولت چه کسی است؟ دولت یعنی نماینده مردم و چیز دیگری نیست.
- طرفدار دولت بودن یعنی طرفدار مردم بودن.
- بعضی از رسانهها از این اول انتقاد میکنند، انتقاد هم نیست، تخریب است.
- به مردم بگوییم که ما در تولید بنزین داریم خودکفا میشویم و روی پای خود میایستیم و ان شاء الله به زودی صادر کننده بنزین خواهیم شد و بعد بگوییم بنزینی که صادر میکنیم کم است باید بیشتر شود؛ اصلش را به مردم بگوییم.
- واقعیت را برای مردم توضیح دهیم؛ بگوییم در طول 3.5 سال در پارس جنوبی ما 11 فاز را افتتاح کردیم در حالی که در کل دولتهای گذشته 10 فاز افتتاح شد، بعد آن وقت بگوییم 11 فاز کم است و ای کاش 12 فاز میشد؛ اصلش را به مردم بگوییم.
- مردم بدانند چه پیشرفتهایی خودشان کردند و نمایندگان آنها به نام دولت چه کارهایی را انجام دادند. بعد اشکال ندارد، نقد کنید.
- رسانههایی که ادای وظیفه کردند، ما از آنها سپاسگزاریم.
- رسانههایی هم که به اعتقاد ما مسیرشان دقیق نبوده از آنها خواهش میکنیم که انتخابات تمام شد، دولت یازدهم هم تمام شد ما می خواهیم وارد دولت دوازدهم شویم؛ با یک فضای جدید، لحنها را دوستانه و برادرانه کنیم.
- هر جا علی بود، حق بود، اما همین رسانه ناصحیح و همین تبلیغات ناصحیح کاری کرد که مردم روبروی امیرالمومنین(ع) در جمل، صفین و نهروان ایستادند.
- با لحن تند ما به جایی نمیرسیم، ولله، بالله، جز اعتدال راه دیگری وجود ندارد.
- امام هم با اعتدال انقلاب ما را پیروز کرد. اگر امام به مردم میگفت روبروی ارتش بروید بایستید و بجنگید با ارتش، تمام کشور هم حمام خون میشد و انقلاب هم پیروز نمیشد.
- امام با اعتدال انقلاب ما را به پیروزی رساند. امام هاضمهای درست کرد برای انقلاب که هر چیزی را در خودش جذب و هضم کرد. مسیر، مسیر اعتدال باشد.
- مگر ما شیعه امیرالمومنین(ع) نیستیم؟ چرا فحش را افتخار میدانیم؟ چرا ناسزا گویی را انقلابیگری میدانیم؟ انقلابی ما امیرالمومنین(ع) است، انقلابی ما پیامبر اکرم(ص) و عماریاسر است. اینها انقلابی ما هستند.
- ما انقلاب کردیم برای اینکه راه پیغمبر(ص) را دنبال کنیم. برای چه انقلاب کردیم؟ ما انقلاب کردیم برای اینکه راه امیرالمومنین(ع) را طی کنیم. امیرالمومنین(ع) میگوید چرا ناسزا میگویید؟ چرا بد میگویید؟
- یاد بگیریم از امیرالمومنین(ع)؛ با دشمن اینطور حرف بزنیم. در برابر آنهایی که شمشیر کشیدند به رخ امیرالمومنین(ع)، امیرالمومنین(ع) اینطور حرف میزند.
نظر شما